Bambu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bambu in Bambu (Papoea-Nieuw-Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bambu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bambu.
vlag van Papoea-Nieuw-Guinea
Vliegveld: Bambu
IATA code: BCP
ICAO code:
Hoofdstad van Papoea-Nieuw-Guinea: Port Moresby

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13779 kilometer vliegen naar Bambu in Bambu. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bambu is Pacific/Port_Moresby en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bambu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bambu in Bambu (Papoea-Nieuw-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bambu in Bambu (Papoea-Nieuw-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Bambu, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
overcast clouds
28/24°C 8 km/h, NNE 68% 759.06 mmHg
sun nov 27
overcast clouds
31/26°C 9 km/h, NE 53% 758.31 mmHg
mon nov 28
light rain
31/25°C 11 km/h, NE 58% 756.06 mmHg
tue nov 29
moderate rain
31/23°C 9 km/h, SSW 54% 754.56 mmHg
wed nov 30
moderate rain
25/23°C 6 km/h, WNW 87% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Papoea-Nieuw-Guinea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kina. Valutacode PGK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Papoea-Nieuw-Guinea is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Papoea-Nieuw-Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +675 of 00675.