Bamenda

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bamenda in Bamenda (Kameroen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bamenda. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bamenda.
vlag van Kameroen
Vliegveld: Bamenda
IATA code: BPC
ICAO code: FKKV
Hoofdstad van Kameroen: Yaounde

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5182 kilometer vliegen naar Bamenda in Bamenda. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bamenda is Africa/Douala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bamenda op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bamenda in Bamenda (Kameroen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bamenda in Bamenda (Kameroen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Bamenda, CM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed sep 28
moderate rain
22/17°C 7 km/h, WSW 81% 761.31 mmHg
thu sep 29
moderate rain
23/17°C 5 km/h, N 75% 760.56 mmHg
fri sep 30
moderate rain
23/18°C 4 km/h, NNW 76% 759.81 mmHg
sat oct 1
moderate rain
23/18°C 4 km/h, SW 78% 759.81 mmHg
sun oct 2
moderate rain
21/17°C 7 km/h, SE 80% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kameroen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kameroen is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kameroen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +237 of 00237.