Bangkok

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Don Muang in Bangkok (Thailand). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bangkok. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bangkok.
vlag van Thailand
Vliegveld: Don Muang
IATA code: DMK
ICAO code: VTBD
Hoofdstad van Thailand: Bangkok

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9177 kilometer vliegen naar Don Muang in Bangkok. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bangkok is Asia/Bangkok en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Don Muang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Don Muang in Bangkok (Thailand). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Don Muang in Bangkok (Thailand). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Bangkok, TH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
sky is clear
35/29°C 24 km/h, S 41% 757.56 mmHg
thu feb 29
sky is clear
34/29°C 25 km/h, S 47% 758.31 mmHg
fri mar 1
overcast clouds
34/29°C 23 km/h, S 43% 758.31 mmHg
sat mar 2
light rain
35/29°C 24 km/h, S 43% 756.81 mmHg
sun mar 3
scattered clouds
35/29°C 26 km/h, S 43% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Thailand

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Baht. Valutacode THB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Thailand is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Thailand te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +66 of 0066.