Banja Luka

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Banja Luka in Banja Luka (Bosnië en Herzegovina). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Banja Luka. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Banja Luka.
vlag van Bosnië en Herzegovina
Vliegveld: Banja Luka
IATA code: BNX
ICAO code: LQBK
Hoofdstad van Bosnië en Herzegovina: Sarajevo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1230 kilometer vliegen naar Banja Luka in Banja Luka. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Banja Luka is Europe/Sarajevo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Banja Luka op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Banja Luka in Banja Luka (Bosnië en Herzegovina). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Banja Luka in Banja Luka (Bosnië en Herzegovina). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Banja Luka, BA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
heavy intensity rain
10/8°C 9 km/h, NNW 80% 755.31 mmHg
sun apr 2
light rain
14/9°C 19 km/h, ENE 57% 757.56 mmHg
mon apr 3
rain and snow
3/3°C 17 km/h, NNE 99% 763.57 mmHg
tue apr 4
light snow
3/2°C 12 km/h, N 72% 765.07 mmHg
wed apr 5
overcast clouds
5/1°C 10 km/h, ENE 57% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bosnië en Herzegovina

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Marka. Valutacode BAM.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bosnië en Herzegovina is 230 V en stekkers hebben de code F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bosnië en Herzegovina te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +387 of 00387.