Baoshan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Baoshan in Baoshan (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Baoshan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Baoshan.
vlag van China
Vliegveld: Baoshan
IATA code: BSD
ICAO code: ZPBS
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8115 kilometer vliegen naar Baoshan in Baoshan. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Baoshan is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Baoshan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Baoshan in Baoshan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Baoshan in Baoshan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Baoshan, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
scattered clouds
-11/-17°C 9 km/h, NNW 72% 768.82 mmHg
thu feb 9
sky is clear
-11/-15°C 9 km/h, S 60% 775.57 mmHg
fri feb 10
overcast clouds
-9/-14°C 9 km/h, S 75% 767.32 mmHg
sat feb 11
light snow
-9/-12°C 9 km/h, NE 86% 768.82 mmHg
sun feb 12
light snow
-8/-17°C 16 km/h, NW 76% 771.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.