Bapi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bapi in Bapi (Papoea-Nieuw-Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bapi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bapi.
vlag van Papoea-Nieuw-Guinea
Vliegveld: Bapi
IATA code: BPD
ICAO code:
Hoofdstad van Papoea-Nieuw-Guinea: Port Moresby

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13993 kilometer vliegen naar Bapi in Bapi. Een vlucht duurt ongeveer 17 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bapi is Pacific/Port_Moresby en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bapi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bapi in Bapi (Papoea-Nieuw-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bapi in Bapi (Papoea-Nieuw-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Bapi, CM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
light rain
23/14°C 6 km/h, E 40% 759.06 mmHg
sun nov 27
light rain
25/14°C 8 km/h, SSW 33% 757.56 mmHg
mon nov 28
light rain
24/14°C 7 km/h, SSW 39% 756.06 mmHg
tue nov 29
light rain
25/14°C 7 km/h, E 36% 756.06 mmHg
wed nov 30
light rain
25/15°C 12 km/h, E 34% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Papoea-Nieuw-Guinea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kina. Valutacode PGK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Papoea-Nieuw-Guinea is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Papoea-Nieuw-Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +675 of 00675.