Barbuda

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Barbuda in Barbuda (Antigua en Barbuda). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Barbuda. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Barbuda.
vlag van Antigua en Barbuda
Vliegveld: Barbuda
IATA code: BBQ
ICAO code:
Hoofdstad van Antigua en Barbuda: St. John’s

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6884 kilometer vliegen naar Barbuda in Barbuda. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Barbuda is America/Antigua en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Barbuda op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Barbuda in Barbuda (Antigua en Barbuda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Barbuda in Barbuda (Antigua en Barbuda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Antigua en Barbuda

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode XCD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Antigua en Barbuda is 230 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Antigua en Barbuda te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-267 of 00-267.