Barisal

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Barisal in Barisal (Bangladesh). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Barisal. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Barisal.
vlag van Bangladesh
Vliegveld: Barisal
IATA code: BZL
ICAO code: VGBR
Hoofdstad van Bangladesh: Dhaka

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7725 kilometer vliegen naar Barisal in Barisal. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Barisal is Asia/Dhaka en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Barisal op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Barisal in Barisal (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Barisal in Barisal (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 7, 2023 - Thu
Barisāl, BD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 7
light rain
22/20°C 19 km/h, N 80% 760.56 mmHg
fri dec 8
broken clouds
23/22°C 13 km/h, NNW 75% 760.56 mmHg
sat dec 9
sky is clear
26/20°C 14 km/h, N 58% 761.31 mmHg
sun dec 10
sky is clear
26/20°C 15 km/h, NNW 43% 760.56 mmHg
mon dec 11
sky is clear
26/20°C 15 km/h, N 39% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bangladesh

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Taka. Valutacode BDT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bangladesh is 115 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bangladesh te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +880 of 00880.