Barretos

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Airport Chafei Amsei in Barretos (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Barretos. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Barretos.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Airport Chafei Amsei
IATA code: BAT
ICAO code: SNBA
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9598 kilometer vliegen naar Airport Chafei Amsei in Barretos. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Barretos is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Airport Chafei Amsei op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Airport Chafei Amsei in Barretos (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Airport Chafei Amsei in Barretos (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Barretos, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
scattered clouds
35/25°C 16 km/h, ENE 29% 758.31 mmHg
tue mar 5
light rain
35/22°C 16 km/h, N 34% 758.31 mmHg
wed mar 6
moderate rain
33/23°C 12 km/h, N 42% 759.06 mmHg
thu mar 7
light rain
34/24°C 11 km/h, NNE 41% 759.06 mmHg
fri mar 8
light rain
33/24°C 13 km/h, NNW 48% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.