Basseterre

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Robert L Bradshaw International in Basseterre (Saint Kitts en Nevis). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Basseterre. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Robert L Bradshaw International is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Saint Kitts en Nevis
Vliegveld: Robert L Bradshaw International
IATA code: SKB
ICAO code: TKPK
Hoofdstad van Saint Kitts en Nevis: Basseterre

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6969 kilometer vliegen naar Robert L Bradshaw International in Basseterre. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Basseterre is America/St_Kitts en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Robert L Bradshaw International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode XCD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saint Kitts en Nevis is 230 V en stekkers hebben de code A / B / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saint Kitts en Nevis te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-868 of 00-868.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Robert L Bradshaw International in (Saint Kitts en Nevis). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Robert L Bradshaw International in Basseterre (Saint Kitts en Nevis). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 6, 2021 - Sat
Basseterre, KN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 6
sky is clear
25/25°C 23 km/h, E 70% 762.82 mmHg
sun mar 7
light rain
26/26°C 28 km/h, ESE 77% 763.57 mmHg
mon mar 8
light rain
26/25°C 26 km/h, E 76% 764.32 mmHg
tue mar 9
light rain
25/25°C 31 km/h, E 78% 763.57 mmHg
wed mar 10
moderate rain
26/25°C 34 km/h, E 73% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.