Bata

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bata in Bata (Equatoriaal-Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bata. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bata.
vlag van Equatoriaal-Guinea
Vliegveld: Bata
IATA code: BSG
ICAO code: FGBT
Hoofdstad van Equatoriaal-Guinea: Malabo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5624 kilometer vliegen naar Bata in Bata. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bata is Africa/Malabo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bata op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bata in Bata (Equatoriaal-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bata in Bata (Equatoriaal-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Bata, GQ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
26/25°C 30 km/h, SW 75% 761.31 mmHg
fri jul 19
light rain
25/25°C 19 km/h, SSW 79% 762.07 mmHg
sat jul 20
overcast clouds
26/24°C 21 km/h, WSW 73% 761.31 mmHg
sun jul 21
overcast clouds
26/24°C 17 km/h, SSW 67% 762.07 mmHg
mon jul 22
overcast clouds
26/24°C 15 km/h, W 70% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Equatoriaal-Guinea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Equatoriaal-Guinea is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Equatoriaal-Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +240 of 00240.