Bathurst

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bathurst in Bathurst (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bathurst. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bathurst.
vlag van Canada
Vliegveld: Bathurst
IATA code: ZBF
ICAO code: CZBF
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4867 kilometer vliegen naar Bathurst in Bathurst. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bathurst is America/Moncton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bathurst op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bathurst in Bathurst (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bathurst in Bathurst (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Bathurst, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
sky is clear
17/10°C 24 km/h, WSW 47% 756.81 mmHg
fri mar 31
sky is clear
18/10°C 20 km/h, WSW 47% 759.06 mmHg
sat apr 1
sky is clear
18/11°C 10 km/h, SSW 40% 760.56 mmHg
sun apr 2
few clouds
21/11°C 17 km/h, E 38% 762.07 mmHg
mon apr 3
scattered clouds
21/13°C 11 km/h, ENE 39% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.