Bayamo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van C.M. de Cespedes in Bayamo (Cuba). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bayamo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bayamo.
vlag van Cuba
Vliegveld: C.M. de Cespedes
IATA code: BYM
ICAO code: MUBY
Hoofdstad van Cuba: Havana

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7653 kilometer vliegen naar C.M. de Cespedes in Bayamo. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bayamo is America/Havana en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van C.M. de Cespedes op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld C.M. de Cespedes in Bayamo (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld C.M. de Cespedes in Bayamo (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Bayamo, CU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
light rain
32/25°C 11 km/h, ESE 54% 757.56 mmHg
mon sep 26
overcast clouds
33/24°C 16 km/h, SSE 50% 758.31 mmHg
tue sep 27
broken clouds
32/25°C 9 km/h, SE 52% 759.81 mmHg
wed sep 28
light rain
32/24°C 12 km/h, SW 53% 759.81 mmHg
thu sep 29
light rain
30/24°C 7 km/h, ENE 61% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cuba

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CUP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cuba is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cuba te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +53 of 0053.