Bayankhongor

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bayankhongor in Bayankhongor (Mongolië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bayankhongor. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bayankhongor.
vlag van Mongolië
Vliegveld: Bayankhongor
IATA code: BYN
ICAO code: ZMBH
Hoofdstad van Mongolië: Ulan Bator

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6475 kilometer vliegen naar Bayankhongor in Bayankhongor. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bayankhongor is Asia/Ulaanbaatar en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bayankhongor op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bayankhongor in Bayankhongor (Mongolië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bayankhongor in Bayankhongor (Mongolië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Bayankhongor, MN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 26
sky is clear
18/11°C 23 km/h, SW 18% 757.56 mmHg
tue sep 27
sky is clear
18/10°C 25 km/h, WSW 17% 755.31 mmHg
wed sep 28
few clouds
16/9°C 33 km/h, W 13% 753.81 mmHg
thu sep 29
overcast clouds
14/7°C 28 km/h, W 18% 754.56 mmHg
fri sep 30
overcast clouds
13/8°C 29 km/h, W 31% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mongolië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Tugrik. Valutacode MNT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mongolië is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mongolië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +976 of 00976.