Bayreuth

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bindlacher-Berg in Bayreuth (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bayreuth. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bayreuth.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Bindlacher-Berg
IATA code: BYU
ICAO code: EDQD
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 544 kilometer vliegen naar Bindlacher-Berg in Bayreuth. Een vlucht duurt ongeveer 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bayreuth is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bindlacher-Berg op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bindlacher-Berg in Bayreuth (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bindlacher-Berg in Bayreuth (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Bayreuth, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
overcast clouds
15/12°C 19 km/h, W 74% 761.31 mmHg
sun sep 24
sky is clear
18/10°C 7 km/h, ESE 45% 769.57 mmHg
mon sep 25
sky is clear
20/13°C 12 km/h, ESE 51% 767.32 mmHg
tue sep 26
few clouds
22/14°C 7 km/h, S 51% 763.57 mmHg
wed sep 27
few clouds
23/14°C 7 km/h, SE 40% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.