Beaver Creek

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Beaver Creek in Beaver Creek (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Beaver Creek. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Beaver Creek.
vlag van Canada
Vliegveld: Beaver Creek
IATA code: YXQ
ICAO code: CYXQ
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6952 kilometer vliegen naar Beaver Creek in Beaver Creek. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Beaver Creek is America/Whitehorse en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Beaver Creek op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Beaver Creek in Beaver Creek (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Beaver Creek in Beaver Creek (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Beavercreek, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
few clouds
16/6°C 14 km/h, WSW 49% 762.07 mmHg
mon apr 15
overcast clouds
10/6°C 12 km/h, SW 63% 769.57 mmHg
tue apr 16
overcast clouds
10/4°C 11 km/h, NNW 48% 771.07 mmHg
wed apr 17
sky is clear
13/5°C 9 km/h, N 40% 769.57 mmHg
thu apr 18
sky is clear
18/7°C 14 km/h, ENE 27% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.