Belgorod

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Belgorod in Belgorod (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Belgorod. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Belgorod.
vlag van Rusland
Vliegveld: Belgorod
IATA code: EGO
ICAO code: UUOB
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2198 kilometer vliegen naar Belgorod in Belgorod. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Belgorod is Europe/Moscow en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Belgorod op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Belgorod in Belgorod (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Belgorod in Belgorod (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Belgorod, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
heavy intensity rain
21/19°C 27 km/h, NE 80% 758.31 mmHg
sun jun 16
moderate rain
23/18°C 26 km/h, NE 73% 756.81 mmHg
mon jun 17
light rain
25/17°C 20 km/h, S 63% 756.81 mmHg
tue jun 18
light rain
22/19°C 20 km/h, WSW 79% 760.56 mmHg
wed jun 19
sky is clear
25/21°C 10 km/h, NW 55% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.