Belgrado

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Belgrade Nikola Tesla in Belgrado (Servië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Belgrado. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Servië
Vliegveld: Belgrade Nikola Tesla
IATA code: BEG
ICAO code: LYBE
Hoofdstad van Servië: Moskou

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1410 kilometer vliegen naar Belgrade Nikola Tesla in Belgrado. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Belgrado is Europe/Belgrade en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Belgrade Nikola Tesla op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Belgrade Nikola Tesla in (Servië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Belgrade Nikola Tesla in Belgrado (Servië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2021 - Fri
Belgrade, RS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
broken clouds
21/17°C 14 km/h, WNW 31% 762.82 mmHg
sat sep 25
sky is clear
24/19°C 6 km/h, SE 38% 765.82 mmHg
sun sep 26
few clouds
25/21°C 9 km/h, ESE 35% 765.07 mmHg
mon sep 27
light rain
25/18°C 14 km/h, ESE 37% 762.07 mmHg
tue sep 28
moderate rain
17/17°C 14 km/h, ESE 87% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Servië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode RSD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Servië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Servië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +381 of 00381.

Comments are closed.