Belize City

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Philip S. W. Goldson International in Belize City (Belize). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Belize City. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Belize City.
vlag van Belize
Vliegveld: Philip S. W. Goldson International
IATA code: BZE
ICAO code: MZBZ
Hoofdstad van Belize: Belmopan

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8678 kilometer vliegen naar Philip S. W. Goldson International in Belize City. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Belize City is America/Belize en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Philip S. W. Goldson International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Philip S. W. Goldson International in Belize City (Belize). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Philip S. W. Goldson International in Belize City (Belize). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Belize City, BZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
moderate rain
29/27°C 17 km/h, ESE 84% 759.06 mmHg
mon sep 26
moderate rain
30/25°C 22 km/h, W 63% 756.81 mmHg
tue sep 27
light rain
31/27°C 22 km/h, WNW 59% 756.81 mmHg
wed sep 28
light rain
30/27°C 21 km/h, W 62% 758.31 mmHg
thu sep 29
light rain
29/26°C 21 km/h, WNW 62% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Belize

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Belize is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code B / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Belize te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +501 of 00501.