Bellavista

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bellavista in Bellavista (Peru). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bellavista. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bellavista.
vlag van Peru
Vliegveld: Bellavista
IATA code: BLP
ICAO code: SPBL
Hoofdstad van Peru: Lima

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10429 kilometer vliegen naar Bellavista in Bellavista. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bellavista is America/Lima en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bellavista op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bellavista in Bellavista (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bellavista in Bellavista (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Bellavista, PE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
light rain
33/23°C 4 km/h, WNW 44% 759.06 mmHg
sun nov 27
moderate rain
33/23°C 6 km/h, S 44% 759.06 mmHg
mon nov 28
light rain
30/21°C 4 km/h, E 52% 758.31 mmHg
tue nov 29
light rain
31/23°C 5 km/h, ENE 50% 755.31 mmHg
wed nov 30
light rain
26/23°C 7 km/h, NE 80% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Peru

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Sol. Valutacode PEN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Peru is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Peru te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +51 of 0051.