Belo Horizonte

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tancredo Neves International Airport in Belo Horizonte (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Belo Horizonte. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Belo Horizonte.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Tancredo Neves International Airport
IATA code: CNF
ICAO code: SBCF
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9280 kilometer vliegen naar Tancredo Neves International Airport in Belo Horizonte. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Belo Horizonte is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tancredo Neves International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tancredo Neves International Airport in Belo Horizonte (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tancredo Neves International Airport in Belo Horizonte (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 28, 2024 - Wed
Belo Horizonte, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
scattered clouds
28/22°C 10 km/h, WNW 57% 761.31 mmHg
thu feb 29
moderate rain
27/21°C 11 km/h, W 68% 760.56 mmHg
fri mar 1
moderate rain
29/20°C 19 km/h, WSW 62% 759.06 mmHg
sat mar 2
light rain
28/21°C 12 km/h, W 60% 759.06 mmHg
sun mar 3
light rain
28/20°C 9 km/h, ENE 58% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.