Bengkulu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Padangkemiling in Bengkulu (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bengkulu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bengkulu.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Padangkemiling
IATA code: BKS
ICAO code: WIPL
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10862 kilometer vliegen naar Padangkemiling in Bengkulu. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bengkulu is Asia/Jakarta en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Padangkemiling op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Padangkemiling in Bengkulu (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Padangkemiling in Bengkulu (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Bengkulu, ID
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
moderate rain
29/24°C 12 km/h, WSW 66% 757.56 mmHg
sun apr 2
light rain
29/24°C 12 km/h, W 64% 756.81 mmHg
mon apr 3
moderate rain
29/24°C 18 km/h, W 67% 757.56 mmHg
tue apr 4
moderate rain
24/24°C 9 km/h, NW 88% 756.81 mmHg
wed apr 5
moderate rain
29/24°C 18 km/h, WNW 66% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.