Benson

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Benson (RAF Station) in Benson (Verenigd Koninkrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Benson. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Benson.
vlag van Verenigd Koninkrijk
Vliegveld: Benson (RAF Station)
IATA code: BEX
ICAO code: EGUB
Hoofdstad van Verenigd Koninkrijk: Londen

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 408 kilometer vliegen naar Benson (RAF Station) in Benson. Een vlucht duurt ongeveer 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Benson is Europe/London en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Benson (RAF Station) op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Benson (RAF Station) in Benson (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Benson (RAF Station) in Benson (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Benson, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed sep 28
few clouds
14/8°C 19 km/h, NNW 50% 750.81 mmHg
thu sep 29
light rain
12/9°C 12 km/h, E 70% 753.06 mmHg
fri sep 30
moderate rain
15/14°C 36 km/h, SSW 48% 756.06 mmHg
sat oct 1
light rain
16/12°C 27 km/h, W 61% 754.56 mmHg
sun oct 2
sky is clear
16/10°C 18 km/h, WNW 52% 768.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigd Koninkrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigd Koninkrijk is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigd Koninkrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +44 of 0044.