Beppu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Beppu in Beppu (Japan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Beppu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Beppu.
vlag van Japan
Vliegveld: Beppu
IATA code: BPU
ICAO code:
Hoofdstad van Japan: Tokio

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9189 kilometer vliegen naar Beppu in Beppu. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 56 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Beppu is Asia/Tokyo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Beppu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Beppu in Beppu (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Beppu in Beppu (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 1, 2022 - Fri
Beppu, JP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 1
sky is clear
30/23°C 9 km/h, E 54% 762.07 mmHg
sat jul 2
sky is clear
32/24°C 23 km/h, SE 52% 760.56 mmHg
sun jul 3
moderate rain
24/23°C 7 km/h, ESE 98% 759.81 mmHg
mon jul 4
heavy intensity rain
23/23°C 17 km/h, ESE 99% 757.56 mmHg
tue jul 5
moderate rain
25/24°C 21 km/h, SE 93% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Japan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yen. Valutacode JPY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Japan is 100 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Japan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +81 of 0081.

Comments are closed.