Berdyansk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Berdyansk in Berdyansk (Oekraïne). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Berdyansk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Berdyansk.
vlag van Oekraïne
Vliegveld: Berdyansk
IATA code: ERD
ICAO code: UKDB
Hoofdstad van Oekraïne: Kiev

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2371 kilometer vliegen naar Berdyansk in Berdyansk. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 49 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Berdyansk is Europe/Zaporozhye en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Berdyansk op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Berdyansk in Berdyansk (Oekraïne). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Berdyansk in Berdyansk (Oekraïne). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Berdyans'k, UA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
light rain
20/18°C 14 km/h, S 67% 761.31 mmHg
sat jun 3
scattered clouds
22/19°C 25 km/h, NNE 63% 760.56 mmHg
sun jun 4
overcast clouds
21/18°C 33 km/h, NNE 59% 763.57 mmHg
mon jun 5
sky is clear
21/17°C 25 km/h, NNE 51% 764.32 mmHg
tue jun 6
overcast clouds
21/18°C 19 km/h, N 44% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oekraïne

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Hryvnia. Valutacode UAH.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oekraïne is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oekraïne te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +380 of 00380.