Berens River

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Berens River in Berens River (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Berens River. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Berens River.
vlag van Canada
Vliegveld: Berens River
IATA code: YBV
ICAO code: CYBV
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6294 kilometer vliegen naar Berens River in Berens River. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Berens River is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Berens River op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Berens River in Berens River (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Berens River in Berens River (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 15, 2022 - Mon
Berens River, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 15
scattered clouds
23/19°C 14 km/h, E 66% 762.82 mmHg
tue aug 16
light rain
22/20°C 16 km/h, S 76% 762.07 mmHg
wed aug 17
moderate rain
22/18°C 13 km/h, S 76% 761.31 mmHg
thu aug 18
light rain
24/18°C 12 km/h, NW 63% 759.81 mmHg
fri aug 19
sky is clear
23/18°C 17 km/h, NE 55% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.