Berlevag

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Berlevag in Berlevag (Noorwegen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Berlevag. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Berlevag.
vlag van Noorwegen
Vliegveld: Berlevag
IATA code: BVG
ICAO code: ENBV
Hoofdstad van Noorwegen: Oslo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2392 kilometer vliegen naar Berlevag in Berlevag. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Berlevag is Europe/Oslo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Berlevag op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Berlevag in Berlevag (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Berlevag in Berlevag (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Berlevåg, NO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
scattered clouds
9/7°C 28 km/h, SSW 70% 759.81 mmHg
mon sep 26
overcast clouds
8/7°C 21 km/h, SSE 72% 760.56 mmHg
tue sep 27
broken clouds
10/8°C 19 km/h, SSE 83% 763.57 mmHg
wed sep 28
broken clouds
9/7°C 28 km/h, SSW 75% 764.32 mmHg
thu sep 29
few clouds
9/5°C 28 km/h, SSW 69% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Noorwegen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode NOK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noorwegen is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Noorwegen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +47 of 0047.