Bhavnagar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bhavnagar in Bhavnagar (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bhavnagar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bhavnagar.
vlag van India
Vliegveld: Bhavnagar
IATA code: BHU
ICAO code: VABV
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6587 kilometer vliegen naar Bhavnagar in Bhavnagar. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bhavnagar is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bhavnagar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bhavnagar in Bhavnagar (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bhavnagar in Bhavnagar (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Bhavnagar, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
light rain
31/30°C 31 km/h, S 68% 752.31 mmHg
tue jun 28
light rain
33/30°C 35 km/h, SSW 55% 752.31 mmHg
wed jun 29
light rain
33/30°C 32 km/h, SW 55% 751.56 mmHg
thu jun 30
light rain
33/30°C 29 km/h, WSW 57% 750.81 mmHg
fri jul 1
light rain
33/29°C 28 km/h, WSW 55% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.

Comments are closed.