Big Creek

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Big Creek in Big Creek (Belize). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Big Creek. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Big Creek.
vlag van Belize
Vliegveld: Big Creek
IATA code: BGK
ICAO code:
Hoofdstad van Belize: Belmopan

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8773 kilometer vliegen naar Big Creek in Big Creek. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Big Creek is America/Belize en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Big Creek op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Big Creek in Big Creek (Belize). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Big Creek in Big Creek (Belize). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 28, 2022 - Tue
Big Creek, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
moderate rain
21/10°C 26 km/h, NW 35% 753.81 mmHg
wed jun 29
light rain
9/9°C 10 km/h, WSW 91% 763.57 mmHg
thu jun 30
broken clouds
21/13°C 12 km/h, NE 36% 762.07 mmHg
fri jul 1
light rain
18/11°C 9 km/h, S 54% 759.81 mmHg
sat jul 2
light rain
22/13°C 10 km/h, W 41% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Belize

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Belize is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code B / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Belize te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +501 of 00501.

Comments are closed.