Bikaner

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bikaner in Bikaner (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bikaner. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bikaner.
vlag van India
Vliegveld: Bikaner
IATA code: BKB
ICAO code: VIBK
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6149 kilometer vliegen naar Bikaner in Bikaner. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bikaner is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bikaner op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bikaner in Bikaner (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bikaner in Bikaner (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Bikaner, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
sky is clear
27/18°C 8 km/h, WNW 12% 759.81 mmHg
sun nov 27
sky is clear
26/18°C 12 km/h, NE 10% 759.06 mmHg
mon nov 28
sky is clear
26/18°C 12 km/h, NE 11% 759.81 mmHg
tue nov 29
sky is clear
26/18°C 11 km/h, ENE 11% 761.31 mmHg
wed nov 30
sky is clear
26/18°C 13 km/h, NE 12% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.