Bima

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bima in Bima (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bima. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bima.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Bima
IATA code: BMU
ICAO code: WRRB
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12383 kilometer vliegen naar Bima in Bima. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bima is Asia/Makassar en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bima op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bima in Bima (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bima in Bima (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Bima, ID
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
moderate rain
29/24°C 7 km/h, SSW 80% 756.81 mmHg
sun apr 2
moderate rain
27/25°C 7 km/h, SSW 87% 756.06 mmHg
mon apr 3
moderate rain
29/24°C 6 km/h, N 76% 756.06 mmHg
tue apr 4
moderate rain
29/24°C 6 km/h, N 76% 756.81 mmHg
wed apr 5
moderate rain
29/24°C 6 km/h, NNE 78% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.