Birjand

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Birjand in Birjand (Iran). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Birjand. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Birjand.
vlag van Iran
Vliegveld: Birjand
IATA code: XBJ
ICAO code: OIMB
Hoofdstad van Iran: Tehran

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4812 kilometer vliegen naar Birjand in Birjand. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Birjand is Asia/Tehran en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Birjand op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Birjand in Birjand (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Birjand in Birjand (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Birjand, IR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
light rain
31/25°C 24 km/h, NE 16% 754.56 mmHg
sun jun 16
broken clouds
32/27°C 38 km/h, NNE 16% 756.06 mmHg
mon jun 17
sky is clear
33/27°C 31 km/h, NE 13% 757.56 mmHg
tue jun 18
sky is clear
31/26°C 37 km/h, NE 16% 758.31 mmHg
wed jun 19
sky is clear
29/26°C 38 km/h, NNE 15% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Iran

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode IRR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Iran is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Iran te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +98 of 0098.