Birjand

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Birjand in Birjand (Iran). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Birjand. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Birjand.
vlag van Iran
Vliegveld: Birjand
IATA code: XBJ
ICAO code: OIMB
Hoofdstad van Iran: Tehran

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4812 kilometer vliegen naar Birjand in Birjand. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Birjand is Asia/Tehran en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Birjand op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Birjand in Birjand (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Birjand in Birjand (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 28, 2024 - Wed
Birjand, IR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
rain and snow
4/4°C 10 km/h, ESE 98% 764.32 mmHg
thu feb 29
rain and snow
2/-5°C 12 km/h, W 100% 762.07 mmHg
fri mar 1
light snow
-4/-7°C 15 km/h, NW 74% 771.82 mmHg
sat mar 2
sky is clear
-3/-6°C 15 km/h, NNW 71% 770.32 mmHg
sun mar 3
sky is clear
-0/-4°C 7 km/h, ENE 51% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Iran

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode IRR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Iran is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Iran te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +98 of 0098.