Bishkek

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Manas (Bishkek) in Bishkek (Kirgizië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bishkek. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bishkek.
vlag van Kirgizië
Vliegveld: Manas (Bishkek)
IATA code: FRU
ICAO code: UAFM
Hoofdstad van Kirgizië: Bishkek

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5110 kilometer vliegen naar Manas (Bishkek) in Bishkek. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bishkek is Asia/Bishkek en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Manas (Bishkek) op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Manas (Bishkek) in Bishkek (Kirgizië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Manas (Bishkek) in Bishkek (Kirgizië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Bishkek, KG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
sky is clear
28/17°C 14 km/h, NNW 15% 758.31 mmHg
mon sep 26
sky is clear
29/20°C 18 km/h, NW 13% 759.81 mmHg
tue sep 27
sky is clear
21/15°C 18 km/h, WSW 42% 763.57 mmHg
wed sep 28
few clouds
21/16°C 16 km/h, NW 23% 761.31 mmHg
thu sep 29
scattered clouds
21/15°C 13 km/h, NW 22% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kirgizië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Som. Valutacode KGS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kirgizië is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kirgizië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +996 of 00996.