Bitam

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bitam in Bitam (Gabon). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bitam. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bitam.
vlag van Gabon
Vliegveld: Bitam
IATA code: BMM
ICAO code: FOOB
Hoofdstad van Gabon: Libreville

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5620 kilometer vliegen naar Bitam in Bitam. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bitam is Africa/Libreville en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bitam op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bitam in Bitam (Gabon). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bitam in Bitam (Gabon). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Bitam, GA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
moderate rain
28/21°C 6 km/h, WSW 68% 759.81 mmHg
sun apr 2
moderate rain
32/21°C 5 km/h, SSW 47% 757.56 mmHg
mon apr 3
moderate rain
30/21°C 5 km/h, W 55% 756.81 mmHg
tue apr 4
moderate rain
23/20°C 6 km/h, WSW 94% 756.81 mmHg
wed apr 5
moderate rain
27/21°C 6 km/h, SSW 67% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Gabon

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Gabon is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Gabon te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +241 of 00241.