Blenheim

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Woodbourne Air Station in Blenheim (Nieuw-Zeeland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Blenheim. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Blenheim.
vlag van Nieuw-Zeeland
Vliegveld: Woodbourne Air Station
IATA code: BHE
ICAO code: NZWB
Hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 18559 kilometer vliegen naar Woodbourne Air Station in Blenheim. Een vlucht duurt ongeveer 22 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Blenheim is Pacific/Auckland en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Woodbourne Air Station op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Woodbourne Air Station in Blenheim (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Woodbourne Air Station in Blenheim (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Blenheim, NZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
sky is clear
22/15°C 18 km/h, E 54% 750.81 mmHg
thu feb 9
light rain
16/13°C 21 km/h, SE 68% 759.06 mmHg
fri feb 10
light rain
19/13°C 12 km/h, ENE 51% 763.57 mmHg
sat feb 11
broken clouds
21/15°C 18 km/h, E 47% 761.31 mmHg
sun feb 12
overcast clouds
21/16°C 22 km/h, SE 53% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Zeeland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Zeeland is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Zeeland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +64 of 0064.