Bloomfield

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bloomfield in Bloomfield (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bloomfield. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bloomfield.
vlag van Australië
Vliegveld: Bloomfield
IATA code: BFC
ICAO code:
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 14692 kilometer vliegen naar Bloomfield in Bloomfield. Een vlucht duurt ongeveer 17 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bloomfield is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bloomfield op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bloomfield in Bloomfield (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bloomfield in Bloomfield (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Bloomfield, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
sky is clear
9/8°C 20 km/h, NW 46% 763.57 mmHg
sun nov 27
moderate rain
9/13°C 24 km/h, W 64% 756.81 mmHg
mon nov 28
light rain
9/5°C 22 km/h, W 66% 754.56 mmHg
tue nov 29
sky is clear
5/7°C 11 km/h, NW 55% 769.57 mmHg
wed nov 30
light rain
10/14°C 24 km/h, SSW 85% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.