Boa Vista

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Rabil in Boa Vista (Kaapverdié). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Boa Vista. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Boa Vista.
vlag van Kaapverdié
Vliegveld: Rabil
IATA code: BVC
ICAO code: GVBA
Hoofdstad van Kaapverdié: Praia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4702 kilometer vliegen naar Rabil in Boa Vista. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Boa Vista is Atlantic/Cape_Verde en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Rabil op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Rabil in Boa Vista (Kaapverdié). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Rabil in Boa Vista (Kaapverdié). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Boa Vista, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
scattered clouds
33/27°C 9 km/h, NNE 44% 757.56 mmHg
mon sep 26
light rain
33/26°C 15 km/h, E 49% 758.31 mmHg
tue sep 27
light rain
33/26°C 16 km/h, ENE 51% 758.31 mmHg
wed sep 28
overcast clouds
33/26°C 17 km/h, ENE 49% 757.56 mmHg
thu sep 29
light rain
33/27°C 19 km/h, ENE 51% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kaapverdié

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Escudo. Valutacode CVE.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kaapverdié is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kaapverdié te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +238 of 00238.