Boca Do Acre

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Boca Do Acre in Boca Do Acre (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Boca Do Acre. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Boca Do Acre.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Boca Do Acre
IATA code: BCR
ICAO code: SWNK
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9594 kilometer vliegen naar Boca Do Acre in Boca Do Acre. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Boca Do Acre is America/Manaus en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Boca Do Acre op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Boca Do Acre in Boca Do Acre (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Boca Do Acre in Boca Do Acre (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Boca do Acre, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
heavy intensity rain
34/22°C 8 km/h, E 45% 759.06 mmHg
sun nov 27
broken clouds
37/24°C 7 km/h, NNW 37% 757.56 mmHg
mon nov 28
light rain
34/26°C 9 km/h, N 42% 756.81 mmHg
tue nov 29
scattered clouds
33/25°C 8 km/h, NNW 41% 754.56 mmHg
wed nov 30
light rain
35/27°C 11 km/h, NNW 38% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.