Bogande

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bogande in Bogande (Burkina Faso). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bogande. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bogande.
vlag van Burkina Faso
Vliegveld: Bogande
IATA code: XBG
ICAO code: DFEB
Hoofdstad van Burkina Faso: Ouagadougou

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4395 kilometer vliegen naar Bogande in Bogande. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bogande is Africa/Ouagadougou en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bogande op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bogande in Bogande (Burkina Faso). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bogande in Bogande (Burkina Faso). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2022 - Thu
Bogandé, BF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu aug 11
light rain
33/28°C 17 km/h, SSW 47% 756.81 mmHg
fri aug 12
very heavy rain
26/25°C 37 km/h, ENE 71% 759.06 mmHg
sat aug 13
broken clouds
30/27°C 21 km/h, SW 57% 759.06 mmHg
sun aug 14
moderate rain
24/23°C 22 km/h, SW 82% 759.06 mmHg
mon aug 15
moderate rain
29/24°C 19 km/h, SW 63% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Burkina Faso

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Burkina Faso is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Burkina Faso te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +226 of 00226.