Bogota

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Nuevo Dorado International in Bogota (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bogota. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bogota.
vlag van Colombia
Vliegveld: El Nuevo Dorado International
IATA code: BOG
ICAO code: SKBO
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8841 kilometer vliegen naar El Nuevo Dorado International in Bogota. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bogota is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Nuevo Dorado International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Nuevo Dorado International in Bogota (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Nuevo Dorado International in Bogota (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 3, 2022 - Sun
Bogota, CO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 3
light rain
16/11°C 9 km/h, SE 68% 767.32 mmHg
mon jul 4
light rain
12/11°C 5 km/h, ESE 93% 764.32 mmHg
tue jul 5
light rain
16/11°C 8 km/h, SE 72% 761.31 mmHg
wed jul 6
light rain
18/9°C 9 km/h, SSE 47% 760.56 mmHg
thu jul 7
light rain
17/10°C 6 km/h, SE 55% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.

15 thoughts on “Bogota”

  1. Pingback: 1located
  2. Pingback: gay chat avenue#1
  3. Pingback: real money slots
  4. Pingback: spooky slots 2015
  5. Pingback: quick hits slots
  6. Pingback: quick hit slots
  7. Pingback: dissertation

Comments are closed.