Bol

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Brac in Bol (Kroatië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bol. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bol.
vlag van Kroatië
Vliegveld: Brac
IATA code: BWK
ICAO code: LDSB
Hoofdstad van Kroatië: Zagreb

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1338 kilometer vliegen naar Brac in Bol. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bol is Europe/Zagreb en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Brac op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Brac in Bol (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Brac in Bol (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Bol, TD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
overcast clouds
27/28°C 29 km/h, SW 74% 759.81 mmHg
wed sep 28
broken clouds
27/28°C 23 km/h, S 72% 759.06 mmHg
thu sep 29
scattered clouds
28/28°C 25 km/h, SSW 77% 759.06 mmHg
fri sep 30
broken clouds
27/29°C 25 km/h, SW 78% 758.31 mmHg
sat oct 1
few clouds
28/29°C 25 km/h, WSW 75% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kroatië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kuna. Valutacode HRK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kroatië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kroatië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +385 of 00385.