Bongor

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bongor in Bongor (Tsjaad). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bongor. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bongor.
vlag van Tsjaad
Vliegveld: Bongor
IATA code: OGR
ICAO code:
Hoofdstad van Tsjaad: N’Djamena

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4769 kilometer vliegen naar Bongor in Bongor. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bongor is Africa/Ndjamena en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bongor op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bongor in Bongor (Tsjaad). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bongor in Bongor (Tsjaad). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Bongor, TD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
light rain
33/25°C 21 km/h, S 45% 757.56 mmHg
fri jul 1
moderate rain
34/25°C 15 km/h, NW 42% 757.56 mmHg
sat jul 2
light rain
32/27°C 15 km/h, SSW 48% 759.06 mmHg
sun jul 3
moderate rain
34/25°C 17 km/h, SW 41% 757.56 mmHg
mon jul 4
light rain
33/27°C 17 km/h, S 45% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tsjaad

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tsjaad is 220 V en stekkers hebben de code D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tsjaad te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +235 of 00235.

Comments are closed.