Bonnyville

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bonnyville in Bonnyville (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bonnyville. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bonnyville.
vlag van Canada
Vliegveld: Bonnyville
IATA code: YBY
ICAO code: CYBF
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6755 kilometer vliegen naar Bonnyville in Bonnyville. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bonnyville is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bonnyville op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bonnyville in Bonnyville (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bonnyville in Bonnyville (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 20, 2022 - Sat
Bonnyville, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri aug 19
sky is clear
27/23°C 16 km/h, S 37% 761.31 mmHg
sat aug 20
overcast clouds
27/23°C 14 km/h, SW 36% 756.81 mmHg
sun aug 21
overcast clouds
19/19°C 21 km/h, NE 60% 762.82 mmHg
mon aug 22
scattered clouds
25/21°C 15 km/h, ENE 48% 762.82 mmHg
tue aug 23
light rain
25/22°C 21 km/h, ENE 55% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.