Bonthe

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bonthe in Bonthe (Sierra Leone). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bonthe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bonthe.
vlag van Sierra Leone
Vliegveld: Bonthe
IATA code: BTE
ICAO code: GFBN
Hoofdstad van Sierra Leone: Freetown

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5266 kilometer vliegen naar Bonthe in Bonthe. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bonthe is Africa/Freetown en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bonthe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bonthe in Bonthe (Sierra Leone). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bonthe in Bonthe (Sierra Leone). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 29, 2022 - Wed
Bonthe, SL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 29
light rain
28/26°C 19 km/h, SSW 69% 760.56 mmHg
thu jun 30
moderate rain
27/25°C 18 km/h, SSW 74% 760.56 mmHg
fri jul 1
moderate rain
28/25°C 16 km/h, SW 72% 760.56 mmHg
sat jul 2
heavy intensity rain
25/25°C 16 km/h, WSW 89% 761.31 mmHg
sun jul 3
heavy intensity rain
23/24°C 13 km/h, SW 97% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Sierra Leone

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Leone. Valutacode SLL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sierra Leone is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sierra Leone te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +232 of 00232.

Comments are closed.