Booue

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Booue in Booue (Gabon). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Booue. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Booue.
vlag van Gabon
Vliegveld: Booue
IATA code: BGB
ICAO code: FOGB
Hoofdstad van Gabon: Libreville

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5867 kilometer vliegen naar Booue in Booue. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Booue is Africa/Libreville en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Booue op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Booue in Booue (Gabon). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Booue in Booue (Gabon). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Booué, GA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
moderate rain
33/25°C 6 km/h, W 61% 756.81 mmHg
tue apr 23
moderate rain
31/25°C 6 km/h, W 65% 757.56 mmHg
wed apr 24
light rain
34/25°C 3 km/h, SW 53% 757.56 mmHg
thu apr 25
light rain
33/26°C 4 km/h, WSW 58% 756.06 mmHg
fri apr 26
light rain
33/25°C 5 km/h, WSW 59% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Gabon

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Gabon is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Gabon te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +241 of 00241.