Bordeaux

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gare de Bordeaux in Bordeaux (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bordeaux. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bordeaux.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Gare de Bordeaux
IATA code: ZFQ
ICAO code:
Hoofdstad van Frankrijk: Paris

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 919 kilometer vliegen naar Gare de Bordeaux in Bordeaux. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bordeaux is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gare de Bordeaux op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gare de Bordeaux in Bordeaux (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gare de Bordeaux in Bordeaux (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2023 - Fri
Bordeaux, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
moderate rain
18/13°C 21 km/h, W 64% 757.56 mmHg
sat sep 23
light rain
19/14°C 10 km/h, NW 57% 765.82 mmHg
sun sep 24
sky is clear
21/17°C 14 km/h, ESE 42% 765.07 mmHg
mon sep 25
sky is clear
24/18°C 8 km/h, NE 43% 765.82 mmHg
tue sep 26
broken clouds
25/17°C 14 km/h, WNW 43% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.