Bordj Badji Mokhtar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bordj Badji Mokhtar in Bordj Badji Mokhtar (Algerije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bordj Badji Mokhtar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bordj Badji Mokhtar.
vlag van Algerije
Vliegveld: Bordj Badji Mokhtar
IATA code: BMW
ICAO code: DATM
Hoofdstad van Algerije: Algiers

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3461 kilometer vliegen naar Bordj Badji Mokhtar in Bordj Badji Mokhtar. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bordj Badji Mokhtar is Africa/Algiers en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bordj Badji Mokhtar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bordj Badji Mokhtar in Bordj Badji Mokhtar (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bordj Badji Mokhtar in Bordj Badji Mokhtar (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Bordj Badji Mokhtar, DZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed sep 28
scattered clouds
41/35°C 27 km/h, ENE 9% 756.81 mmHg
thu sep 29
broken clouds
40/35°C 17 km/h, NW 12% 755.31 mmHg
fri sep 30
few clouds
39/35°C 20 km/h, SSW 15% 754.56 mmHg
sat oct 1
light rain
38/32°C 20 km/h, SSE 16% 756.06 mmHg
sun oct 2
few clouds
38/36°C 22 km/h, ENE 18% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Algerije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode DZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Algerije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Algerije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +213 of 00213.