Boundiali

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Boundiali in Boundiali (Ivoorkust). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Boundiali. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Boundiali.
vlag van Ivoorkust
Vliegveld: Boundiali
IATA code: BXI
ICAO code: DIBI
Hoofdstad van Ivoorkust: Yamoussoukro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4950 kilometer vliegen naar Boundiali in Boundiali. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 53 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Boundiali is Africa/Abidjan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Boundiali op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Boundiali in Boundiali (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Boundiali in Boundiali (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Boundiali, CI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
moderate rain
28/22°C 10 km/h, S 69% 759.06 mmHg
mon sep 26
moderate rain
24/21°C 11 km/h, SSW 87% 760.56 mmHg
tue sep 27
heavy intensity rain
23/22°C 22 km/h, E 79% 759.81 mmHg
wed sep 28
light rain
26/22°C 9 km/h, S 76% 759.81 mmHg
thu sep 29
broken clouds
28/23°C 14 km/h, S 68% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ivoorkust

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ivoorkust is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ivoorkust te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +225 of 00225.