Bourges

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bourges in Bourges (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bourges. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bourges.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Bourges
IATA code: BOU
ICAO code: LFLD
Hoofdstad van Frankrijk: Paris

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 598 kilometer vliegen naar Bourges in Bourges. Een vlucht duurt ongeveer 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bourges is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bourges op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bourges in Bourges (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bourges in Bourges (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Arrondissement de Bourges, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
sky is clear
7/4°C 17 km/h, NNE 76% 766.57 mmHg
thu dec 1
overcast clouds
7/5°C 18 km/h, NNE 70% 768.07 mmHg
fri dec 2
light rain
6/3°C 18 km/h, NE 68% 764.32 mmHg
sat dec 3
scattered clouds
7/3°C 19 km/h, ENE 67% 762.07 mmHg
sun dec 4
light rain
6/5°C 16 km/h, E 95% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.