Braganca

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Braganca in Braganca (Portugal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Braganca. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Braganca.
vlag van Portugal
Vliegveld: Braganca
IATA code: BGC
ICAO code: LPBG
Hoofdstad van Portugal: Lisbon
www.aeroclubedebraganca.pt

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1453 kilometer vliegen naar Braganca in Braganca. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Braganca is Europe/Lisbon en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Braganca op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Braganca in Braganca (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Braganca in Braganca (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Bragança, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
moderate rain
25/22°C 7 km/h, ENE 94% 760.56 mmHg
wed mar 22
moderate rain
24/21°C 6 km/h, N 94% 760.56 mmHg
thu mar 23
light rain
30/22°C 9 km/h, NNE 59% 759.81 mmHg
fri mar 24
light rain
30/23°C 6 km/h, N 65% 759.06 mmHg
sat mar 25
moderate rain
29/23°C 5 km/h, S 76% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Portugal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Portugal is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Portugal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +351 of 00351.